home
home back
terug forward
vooruit

Geef deze pagina een ster!
Rating 3/5 starstarstarstarstar
workshops 3 van 5 gebaseerd op 5 recensies.
AANTAL TELEFOONTJES BEANTWOORD DOOR ONS TEAM

-->


volg-ons


Workshop Spirit of Love

Door : Dulce Maria

workshop-spirit-of-love

Pachamama Holistische Praktijk en Corinne Marugg van Spirit of Nuniye, organiseren in samenwerking met Maureen Murnan en Lynn Cottrell, beiden verbonden aan het Arthur Findlay College in Engeland, een unieke twee daagse workshop op 3 en 4 augustus a.s. Maureen en Lynn zijn internationaal bekende mediums, die wereldwijd workshops geven. Wij zijn dankbaar en vereerd dat zij ons hebben gevraagd met hen samen te werken.

Het Arthur Findlay College is een gerenommeerd en internationaal bekend instituut gericht op onderwijs, training en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van onder meer spiritualiteit, mediumschap en paranormale verschijnselen.

Maureen Murnan heeft als werkend medium ruim 25 jaar ervaring. Haar werk als een medium heeft haar geleid in de leer van vele spirituele en mediamieke onderwerpen. Sinds 2001 is zij als docent verbonden aan het Arthur Findlay College. Haar liefde voor en het werken met kleur in de aura heeft voor haar geleid tot een nauwere samenwerking met de kracht en de veelzijdigheid van het zichtbare spectrum.

Lynn Cottrell is ruim 25 jaar werkzaam als medium en docent en beschouwd het als een voorrecht te mogen werken met de geestenwereld als ‘spirit artist’. Lynn heeft het vermogen om haar leerlingen te inspireren door haar geduld, passie en creativiteit.

Tijdens de workshop leert u o.a. hoe u uw mediamieke en intuïtieve gaven meer kunt ontwikkelen en wordt ruim aandacht besteed aan trance healing. Tevens gaat Lynn u onderwijzen in het intuïtief tekenen van overledenen. Hiervoor hoeft u niet creatief of artistiek aangelegd te zijn. De workshop is toegankelijk voor iedereen! U hoeft geen medium te zijn om deze te kunnen volgen.

Kosten voor de tweedaagse workshop bedragen 295 euro. Dit is inclusief koffie, thee en lunch op beide dagen. Wij adviseren om zelf een flesje water en schrijfgerei mee te nemen. Bij reservering wordt een bedrag van 50 euro gevraagd om uw deelname te bevestigen, dit bedrag is non refundable. Het resterende bedrag (245,-) dient uiterlijk 8 juli te zijn voldaan om uw deelname te garanderen.

Het is ook mogelijk het resterende bedrag als in termijn te betalen. De termijnen zijn dan als volgt:
1e termijn op 8 mei – 100,00
2e termijn op 8 juni – 100,00
3e termijn op 8 juli – 45,00

Bij afzegging voor 8 juli ontvangt u het tot dan toe betaalde bedrag exclusief 50,00 inschrijving retour. Na 8 juli vindt geen restitutie plaats.

Geef u bijtijds op want vol is vol!

Zowel voor de demonstratieavond, de workshop en privé consulten dient vooraf betaald te worden. Deze bedragen zijn non refundable, tenzij anders aangegeven.

Demonstratieavond:
Op vrijdagavond 2 augustus geven Maureen Murnan en Lynn Cottrell om 19.30 uur een demonstratie. Lynn tekent als Psychic Art medium middels channeling overledenen die op dat moment aanwezig zijn. Maureen zal als mental/psychic en trance medium boodschappen doorgeven van onze overleden dierbaren.

Ook voor de demonstratie op vrijdag 2 augustus dient u zich vooraf op te geven! Let wel, deze demonstratie staat los van de tweedaagse workshop. Dus als u alleen de demonstratieavond wilt bijwonen en niet aan de workshop wilt deelnemen, dan geeft u zich alleen op voor deze avond. Kosten voor deze unieke avond zijn 25 euro p.p. inclusief koffie en thee. Dit wordt dan een heel bijzondere avond, mis het dus niet!

Privé consulten:
Op zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus geven Maureen en Lynn na de workshop privé consulten aan vier personen (twee elk) om 18.00 en 18.45 uur. Voor zondag gelden dezelfde tijden.

Tijden privé consult maandag 5 augustus:
9.00 uur
9.45 uur
10.30 uur
11.15 uur
12.00 uur
12.45 uur
13.30 uur
15.15 uur
Prijs voor een privé consult is 65 euro.

Wees er snel bij want deze dames zijn de crème de la crème!


Info en aanmelding:
Datum: De workshop vindt plaats op 3 en 4 augustus 2013.
Tijd: 10.00 tot 17.30 uur.
Kosten: Kosten voor de tweedaagse workshop bedragen 295 euro. Dit is inclusief koffie, thee en lunch op beide dagen. Wij adviseren om zelf een flesje water en schrijfgerei mee te nemen.
Locatie: Zowel de demonstratieavond, de workshop, als de privé consulten worden gehouden in het prachtige pand van Tri Dosha, Aert van Nesstraat 1 in Capelle aan den IJssel. Mocht u van ver komen, dan zijn er zowel in Capelle aan den IJssel, als in Rotterdam betaalbare BB’s en of hotels. Ook is er de mogelijkheid dat wij u ophalen bij metrostation Capelse brug, makkelijk te bereiken via Rotterdam CS (graag op tijd doorgeven) en uiterlijk om 9.30 uur aanwezig zijn bij de metrostation.
Aanmelding: voor alle onderdelen via workshop_dulcemaria@astrotv.nl.
Vermeld hierin, naast de activiteiten waaraan u wilt deelnemen, uw naam, adres, telefoonnummer en email. Deelnemers aan de workshop krijgen het programma toegestuurd via e-mail.
1_416x67
(advertentie)
12