home
home back
terug forward
vooruitWie kan ik bellen als ik meer over de toekomst wil weten?

Er wordt vaak de vraag gesteld waar kan ik terecht voor toekomstvoorspellingen. Eigenlijk wel bij alle tarotisten en mediums. Maar ook bijvoorbeeld aan de hand van de I tjing of aan de hand van de astrologie kan de toekomst voorspelt worden.

Uiteraard is wel belangrijk dat degene eerst begint met een stukje verleden en heden, zodat men kan “controleren” dat de dingen die gezegd worden kloppen.

Toekomst voorspellingen zijn alleen lastig qua tijd, sommige voorspellingen zullen snel uitkomen, andere voorspellingen kunnen wat langer op zich laten wachten. Nu heeft dit vaak ook met processen te maken. Dat is dus ook de reden dat aan sommige voorspellingen geen tijd gekoppeld kan worden.

Wat voorspellingen betreft, hoor het aan en laat het los. Je zal zien dan komt het veel sneller als dat je je leven ernaar gaat leiden.


Zijn er valkuilen en adviezen voor de toekomst in de kaarten te zien?

In de "lenormand` kaarten kan men zien waar mensen voor op moeten passen en of waar ze `voordeel` in kunnen hebben. Dat geldt in alle opzichten, werk, relatie, huisvesting, financieel etc. .

Kaarten geven geen tijd aan. Je kunt tijd niet in een doosje stoppen en het `weggeven` als een presentje!


Kan de tarot iets over werk in de toekomst voorspellen?

In een geheel overzicht kan worden gekozen voor een verleden, heden, toekomst legging., bv. een Keltisch Kruis legging.

Een helder beeld kan worden verkregen of het verleden nog een rol speelt in het leven van de vraagsteller en er kan advies worden gegeven hoe daar mee om te gaan. Wat ligt er in het heden, waar staat de vraagsteller nu in leven en welke richting kan hij of zij kiezen om een positieve ommekeer te bewerkstelligen.

De toekomst laat zien wat hij of zij kan verwachten in de situatie waar men zich in bevindt, ook hierin kan men een advies krijgen over hoe te handelen. De vraagsteller zal uiteraard besef moeten hebben van een eigen verantwoordelijkheid in zijn of haar leven en dat is de verantwoordelijkheid naar zichzelf! Een advies is, de vraagsteller een handvat aan te reiken waar men zich aan vast kan houden om daar te komen waar men wil zijn.

volg-ons1_300x100
(advertentie)

tarotisten, team
tarotist, scroll up tarotist,scroll down
Tarotist Martin
Tarotist
bezet
Tarotist Ron
Tarotist
bezet
Tarotist Dexx
Tarotist
bezet
Tarotist Marian1
Tarotist
bezet
Tarotist Anna
Tarotist
bezet
Tarotist Soraya
Tarotist
bezet
Tarotist Alberta
Tarotist
bezet
Tarotist Mayoke
Tarotist
bezet
Tarotist Desteny
Tarotist
bezet
Tarotist Milazis
Tarotist
bezet
Tarotist Hannah
Tarotist
bezet
Tarotist Marina
Tarotist
bezet
Tarotist Hielkje
Tarotist
bezet


Kan ik mijn toekomst sturen ?

Toekomst is de tijd die na het huidige moment komt en het tegen over gestelde van het verleden is. Volgens sommige opvattingen is de toekomst reeds voor ons bepaald. Door een hoger wezen of over kracht.

Hoewel de toekomst nog niet bestaat en onzeker is kunnen we het wel sturen. Bepaalde gebeurtenissen kunnen ook wel eens zijn b.v. Toeval bestaat niet het heeft een reden. Wat op je pad kruist ontloop je niet. Maar dan kun je van uit je intuïtie wel een keuze maken.


Kan de tarot iets over de liefde in de toekomst voorspellen ?

In de Tarot kan men zeker iets over de liefde voorspellen. De Tarot kan daar in een duidelijk inzicht in geven. Vaak kan men ook zien in de Tarot, of er weer iemand uit je verleden op je pad komt.

En dat toch de liefde weer terug is en vaak krachtiger dan voorheen. Of dat je een nieuwe liefde gaat krijgen, er een huwelijk komt, of dat je gaat samenwonen dat kan men allemaal uit de Tarot halen.

sluiten

Om in contact te komen met
spiritueel specialist kunt u bellen met

0909-0939
Toets vervolgens de 1
en het boxnummer : 0000

Loading the player...
Geef deze pagina een ster!
Rating 3/5 starstarstarstarstar
tarotist 3 van 5 gebaseerd op 166 recensies.