home
home back
terug forward
vooruitKan de tarot de toekomst voorspellen ?

Vaak word er gevraagd hoe dat nou precies zit met de kaarten. Kunnen zij echt de toekomst voorspellen? Het antwoord is een duidelijk JA!

Sommige zaken liggen vast, soms liggen er lessen in besloten, dan gaat het hier om je lotsbestemming. Aan de andere kant valt of staat heel veel met de keuzes en beslissingen die we maken.

Als je bijvoorbeeld vraagt : ga ik mijn huis verkopen? Kun je dat voorspellen en vaak ook de periode waarin dat zal gaan plaatsvinden. Je kunt daarentegen ook vragen: ik zit in een hele slechte relatie, hoe verloopt dat verder? De kaarten kunnen dan vertellen hoe de relatie verder zal verlopen, echter kan ook de keuze worden gemaakt om uit de relatie te stappen en hoe ziet de toekomst er dan uit? Je ziet, keuzes en beslissingen zijn van groot belang bij de verloop van je toekomst.

Er zijn dan twee opties, men kan kijken naar het verdere verloop van de relatie, maar men kan ook kijken hoe het verder gaat als je uit de relatie stapt. Hetzelfde geldt voor de volgende vraag: ik heb kans op twee banen, welke past beter bij mij? Dan kun je op beiden banen een kaart trekken en zo zien welke keuze het verstandigst is.

Waar het dus op neerkomt is dat de kaarten vertellen waar het toe zal leiden op het moment waarop de vraagsteller in de situatie staat, het moment waarop de persoon de vraag stelt. (momentopname) De vraagsteller kan na de kaartlegging alsnog (op advies) een andere keuze maken en dan zal de toekomst er anders uitzien.

Wat is mijn toekomst ?

De toekomst creëer je zelf. Door de beslissingen en keuzes die je maakt. Het hangt dus voor een groot deel van jezelf af.

Natuurlijk “overkomen” ons zaken waar we niet omheen kunnen, deze gebeurtenissen staan vast. Vaak is het oorzaak en gevolg, ben je niet tevreden met je leven? Zul je veranderingen door moeten voeren, maar dat kan alleen jij.

Voorbeeld: men ziet in de kaarten dat er iemand op je pad komt die niet eerlijk is, hij wil graag een relatie met je maar hij is getrouwd. Dan kun je twee dingen doen, ingaan op de verleiding maar je kunt ook zeggen nee, daar begin ik niet aan.

Wat is de toekomst tendens ?

Tendensen zijn bepaalde bewegingen in een richting. Dus de ene dag kan het zijn dat de sfeer wat gespannen is en dat je daar rekening mee moet houden. Maar het kan ook zo zijn dat de tendens zegt dat alles van een leien dakje zal lopen zodat je wat meer risico’s mag nemen bijvoorbeeld.

Het is een soort richting waarin zich iets ontwikkelen kan. Die is in de kaarten te voorspellen.

volg-ons

1_300x100
(advertentie)

tarotisten, team
tarotist, scroll up tarotist,scroll down
Tarotist Martin
Tarotist
bezet
Tarotist Ron
Tarotist
bezet
Tarotist Dexx
Tarotist
bezet
Tarotist Marian1
Tarotist
bezet
Tarotist Anna
Tarotist
bezet
Tarotist Soraya
Tarotist
bezet
Tarotist Alberta
Tarotist
bezet
Tarotist Mayoke
Tarotist
bezet
Tarotist Desteny
Tarotist
bezet
Tarotist Milazis
Tarotist
bezet
Tarotist Hannah
Tarotist
bezet
Tarotist Marina
Tarotist
bezet
Tarotist Hielkje
Tarotist
bezet


sluiten

Om in contact te komen met
spiritueel specialist kunt u bellen met

0909-0939
Toets vervolgens de 1
en het boxnummer : 0000

Loading the player...
Geef deze pagina een ster!
Rating 3/5 starstarstarstarstar
tarotist 3 van 5 gebaseerd op 166 recensies.