home
home back
terug forward
vooruit
Astrowijzer,

De redactie van AstroTV heeft de spiritueel specialisten in een door AstroTV ontwikkelde "Astrowijzer" geplaatst, dit om het voor jou makkelijker te maken de specialist te vinden die het beste past bij jouw vragen.

astrowijzer, symbol, contact met overledenen

Contact met overledenen

Er zijn verschillende manieren waarop de spiritueel specialisten van AstroTV contact leggen met overledenen. De een werkt via gidsen, de ander kan via channeling in contact treden. Kortom de mediums hebben ieder hun eigen manier van werken en contact maken.

Ze zullen altijd via bewijs aan jou kenbaar maken met wie zij contact hebben. Het kan gebeuren dat tijdens een consult iemand anders dan wie jij zelf in gedachte had naar voren komt. Het gaat immers om de boodschap die op dat moment voor jou belangrijk is. Het kan ook zijn dat er meerdere personen door komen. Niets staat daarin in vast.

Zorg er altijd voor dat wanneer je een consult aan gaat dat je geen last hebt van achtergrond geluiden. De spiritueel specialist heeft concentratie nodig om zich te kunnen invoelen en te kunnen waarnemen.

Het is misschien prettig voor jezelf om pen en papier bij de hand te hebben om de boodschappen die doorgegeven worden op te schrijven.

astrowijzer,symbols,verleden heden toekomst

Verleden heden toekomst

De disciplines van de spiritueel specialisten die het verleden, heden en de toekomst omvatten zijn:

- Astrologen
- Numerologen
- Paragnosten
- Tarotisten

Een astroloog kan aan de hand van jouw geboortedatum, plaats en tijd een horoscoop opstellen. Dit omvat een stukje verleden, heden en een stukje toekomst. Uiteraard kan je ook gerichte vragen op het heden en de toekomst stellen. Bijvoorbeeld over je financiën of over je relatie.

Een numeroloog zal aan de hand van jouw naam en geboortedatum uitrekenen wat jouw persoonsgetal is en daarbij veel inzichten kunnen geven. Daarnaast kan een numeroloog bijvoorbeeld aan de hand van jouw huisnummer informatie verschaffen over de plek waar jij woont.

Een paragnost kan voor jou een kijkje in de toekomst nemen. Wees je ervan bewust dat jouw toekomst niet vast ligt en dat een paragnost alleen informatie mag verschaffen die voor jou belangrijk is.

Een tarotist(e) kan met behulp van de kaarten verschillende leggingen voor jou doen. Voorbeelden hiervan zijn een verleden-heden-toekomst legging, een relatielegging of een jaarlegging. Kortom, alle vragen waar je mee zit kun je aan een tarotist(e) stellen.


astrowijzer,symbols,coaching

Hulp, Advies & Coaching

Op de lijn van AstroTV werken niet alleen mediums en astrologen, maar ook gediplomeerde readers. Zij kunnen jou advies en inzicht geven of (indien jij dat wenst) een luisterend oor voor jou zijn wanneer je even je verhaal kwijt wilt aan iemand die niet dicht bij je staat en objectief is.

Of je nu problemen hebt met

- Zelfvertrouwen
- Financiële problemen
- Verslavingsprobleem

de readers kunnen jou handvaten aanreiken en indien nodig doorverwijzen naar de juiste instanties om verder te kunnen.

De deskundige coaches zullen jou altijd discreet en behulpzaam te woord staan.


astrowijzer,symbols,dieren

(Huis)Dieren

Er werken verschillende spirituele specialisten op de lijn van AstroTV die gespecialiseerd zijn in vragen over en het geven van healings aan mensen en (huis)dieren.

Wanneer je het profiel van de specialisten op dit gebied leest zal je er snel genoeg achter komen bij welke adviseur je het beste terecht kunt met jouw vraag.


astrowijzer,symbols,healings

Healing op afstand

Je kunt een Spiritueel Healer raadplegen als je hulp nodig hebt bij het opsporen en verwijderen van blokkades. Een Spiritueel Healer is in feite een lichaam dat informatie en energie doorgeeft vanuit de spirituele wereld.

De verandering die bij een persoon plaatsvindt, acceptatie en leerproces heeft tevens invloed op het genezingsproces. Een spiritueel healer werkt met energie, maar je mag van een Spiritueel Healer geen medische kennis verwachten. Een healing is dan ook geen vervanging voor een bezoek aan de arts, dokter of psychiater en hij of zij zal altijd eerst vragen of je een deskundige bezocht hebt. Zo niet dan zal hij of zij altijd aanraden dit alsnog te doen.