Spreek de beste mediums van Nederland

Tarotist Gillian

   • Kinderen
   • Coaching
   • Spirituele ontwikkeling
  • tarotist Gillian
  • Boxnummer 
   7198bel 0909-0929
Boxnummer
7198

Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld Vragen over het verleden heden en of toekomst. of Hulp Advies en Coaching.

Wil je nu een gesprek met Gillian? Bel dan 0909-0929, optie 1 en toets vervolgens 7198


Astroloog

Medium

Paragnost

Tarotist

Numeroloog

I-Tjing

Reader

Fotolezer

Mijn naam is Gillian. Ik kan jou helpen met alle vragen die jij hebt. Door middel van coachende gesprekken, de tarotkaarten en de pendel zoeken wij samen naar oplossingen.

Daarnaast heb ik mij de afgelopen 20 jaar onder andere gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van Nieuwetijdskinderen en hun ouders. Veel van deze spiritueel ingestelde kinderen hebben een aangeboren wijsheid waardoor ze niet altijd even goed in onze maatschappij passen. Ook zien we vaak dat ze als probleem kinderen bestempeld worden, omdat ze Dyslexie, ADHD,of PDD NOS of een ander stoornis hebben.
Heel graag begeleid ik jou en help ik je inzicht te krijgen. Ik kan jou concrete aanwijzingen geven zodat jij en jouw kind een evenwichtige brug kunnen bouwen tussen deze twee werelden.
* Let op! Wij zijn geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist. Bezoek daarom altijd een arts of specialist!

Wat zeggen onze klanten

Mijn collega's