Spreek de beste mediums van Nederland

AstroTV Kaartenset

Heeft u onze mooie nieuwe AstroTV kaartenset al gezien?
Vanaf vandaag is deze te koop! Op = Op dus wees er snel bij.
De kaartenset telt maar liefst 101 kaarten.

Na betaling ontvangt u binnen 3 werkdagen de kaartenset.

Klik hier om uw kaartenset te bestellen.

€18.95

I-Tjing

De I Tjing is een 3.000 jaar oud Chinees orakel dat scherp en concreet vertelt wat je nodig hebt. Ik leg jouw vraag voor aan het orakel en werp zes keer met drie muntstukken. (Omdat ik medium ben, kan ik dat namens jou doen.)

 De combinaties van kop en munt sturen ons naar een of meerdere van de 448 mogelijke antwoorden van de I Tjing. Zo kan je concrete antwoorden krijgen die je helpen bij het nemen van beslissingen. Of het nu gaat om liefde, werk, financiën, opvoeding of wat dan ook, de I Tjing is een onafhankelijke raadgever, die gericht is op het vinden van harmonie en balans in je leven. Doordat de wet van oorzaak en gevolg inzichtelijk wordt, kun je vanuit het hier en nu je toekomst beïnvloeden. Zodat je naar een positief resultaat kunt werken. Binnen drie minuten krijg je een antwoord op je vraag waar je meteen wat aan hebt.

Astrid Zoutenbier heeft speciaal voor de AstroTV-bezoekers een online orakel ontwikkeld waar je je relatievragen voor kunt leggen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid zelf, haar boxnummer is 7268

Klik hier om naar het online orakel te gaan

Astrid Zoutenbier

bel 0909-0929

Boxnummer 7268

Droomdeskundige