Spreek de beste mediums van Nederland

Reader Stephanie

   • Hooggevoeligheid
   • Levensvragen
   • Dieren
  • reader Stephanie
  • Boxnummer 
   7620bel 0909-0929
Boxnummer
7620

Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld Vragen over het verleden heden en of toekomst. of Vragen over je (huis)dieren.

Wil je nu een gesprek met Stephanie? Bel dan 0909-0929, optie 1 en toets vervolgens 7620


Astroloog

Medium

Paragnost

Tarotist

Numeroloog

I-Tjing

Reader

Fotolezer

Hoi hoi, mijn naam is Stephanie. Ik ben hooggevoelig en voel energie├źn goed aan. Het is een passie om mensen op spiritueel en energetisch niveau te helpen met vragen over het levenspad, hooggevoeligheid, relaties en dergelijken.

In mijn ogen bestaan er geen gekke vragen en kan het juist heel verhelderend zijn om met iemand te praten over de dingen die je ziet of voelt. Daarom stel ik mij ook graag open als luisterend oor, en help je graag verder met jouw spirituele ontwikkeling. Je kunt bij mij terecht met vragen over jouw spiritualiteit, paranormale gaven, hooggevoeligheid, relaties en huisdieren. Ook voor natuurgeneeskundig advies voor huisdieren.

Tevens zijn dieren ook een passie van mij en praat ik met ze van kleins af aan. Daarbij voel ik kruiden en edelstenen goed aan en ben in mijn tienerjaren aura's gaan zien. Ik help je daarom graag met vragen over jouw huisdieren. Uiteraard ben ik geen dierenarts maar ik kan je wel natuurgeneeskundig advies en spirituele ondersteuning geven voor jouw huisdier(en).

Wat zeggen onze klanten

Mijn collega's