Spreek de beste mediums van Nederland

Medium Mireille

    • medium Mireille
    • Boxnummer 
      7622bel 0909-0929
Boxnummer
7622

Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld Contact met overledenen. of Vragen over het verleden heden en of toekomst. of Wil je een healing ontvangen.

Wil je nu een gesprek met Mireille? Bel dan 0909-0929, optie 1 en toets vervolgens 7622


Astroloog

Medium

Paragnost

Tarotist

Numeroloog

I-Tjing

Reader

Fotolezer

Hallo mijn naam is Mireille. Mijn doel is jouw terug te zetten in je kracht en vertrouwen. Vertrouwen en geloof in je zelf, vertrouwen in het leven en jouw te helpen met de verbinding met jezelf, je spirituele ontwikkeling en jouw doelen in het leven te bereiken. We kijken niet wat iets van je neemt, maar wat je mag leren en waarin jij kunt groeien, zodat de situatie jouw dient. Als je mij belt, wil ik vooraf geen informatie vanuit jou krijgen, maar wil ik mij graag eerst afstemmen op jouw energie. Je kunt mij directe vragen stellen, maar liever als ik mij eerst afgestemd hebt op jouw energie en je verteld heb wat ik voor jou mag waarnemen. Zodat jij eerst hoort wat in het NU belangrijk is. Je kunt mij alles vragen, geen vraag of situatie is mij vreemd.

* Let op! Wij zijn geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist. Bezoek daarom altijd een arts of specialist!

Wat zeggen onze klanten

Mijn collega's