Spreek de beste mediums van Nederland

Horoscoop voorbeelden

STIER

Algemeen:Stier, vrolijke mensen is waar jij je mee moet omringen vandaag. Je bent zelf nogal wat somber ingesteld en deze mensen kunnen je helpen daar niet aan toe te geven. Ga thuis eens lekker aan het opruimen dat geeft ook ruimte in je hoofd.

Emotie:Je bent in een matig humeur. Je moet echt even jezelf de bekende schop onder de billen geven om hier uit te komen.

Energie:Je zit matig in je energie. Probeer te kijken naar wat je wel hebt en wat wel goed gaat en niet alles in het negatieve te trekken.

Jouw sleutelwoord voor vandaag:Vooruit kijken.

Stier, je maakt je veel te druk. Je hebt hard gewerkt en nu is het tijd voor ontspanning. Vertrouw er op, dat zaken ten gunste keren en dat je beloond gaat worden voor je harde werken.

Financieel zit het wel goed en belooft deze week een gunstige week te worden. Laat je gehechtheid aan zekerheden los. Dan kan jij je meer ontspannen en zal je zien, dat het allemaal wel los loopt.

Doe eens een yoga oefening of laat je eens masseren. Mediteren helpt ook om je te kunnen ontspannen. Of maak een wandeling samen met je dierbaren in de natuur. Je hoeft niet altijd ver van huis te gaan om tot rust te komen. Een saunabezoek werkt ook al rustgevend.

Je hebt behoefte aan veel contacten en mensen om je heen. Wat aan jou opvalt is je gracieuze uitstraling waarmee je anderen weet te imponeren. Je heb veel kennis en inzicht waardoor je mensen aantrek die graag je mening willen weten.

Je geeft ook graag advies. Wees niet te snel beledigd als anderen je raad niet opvolgen, ieder mens heeft recht op het maken van eigen keuzes ook al zijn ze in jouw ogen niet goed.

In een relatie ben jij vaak de leidende en dynamische partner. Doe jezelf op dit gebied niet te kort. Een relatie is een aanvulling en invulling op elkaar.