Spreek de beste mediums van Nederland

Medium Danielle Nijhuis

   • Voorspellingen
   • Healing
   • Contact met overledenen
  • medium Danielle Nijhuis
  • Boxnummer 
   7345bel 0909-0929
Boxnummer
7345

Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld Contact met overledenen. of Vragen over het verleden heden en of toekomst. of Hulp Advies en Coaching. of Wil je een healing ontvangen.

Wil je nu een gesprek met Danielle Nijhuis? Bel dan 0909-0929, optie 1 en toets vervolgens 7345


Astroloog

Medium

Paragnost

Tarotist

Numeroloog

I-Tjing

Reader

Fotolezer

Ik ben Danielle Nijhuis en ben er voor jou! Met behulp van mijn gids en de liefde van de engelen kan ik jou van een paranormaal consult voorzien.

Wat kan ik voor u betekenen
Ik kan je antwoorden en inzichten geven door middel van weten, voelen, horen en zien. Ik kan je handvaten aanreiken en zal tijdens het consult een kaartlegging doen voor het heden en een stukje toekomst. Je kunt ook voor een algemeen consult bij mij terecht.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht voor allerlei levensvragen: De liefde, werk, financien etc. Geen vraag is mij te gek, ook voor healings op afstand kun je bij mij terecht !

Contact met overledenen is inmiddels een van mijn specialisaties geworden. Weet wel dat onze dierbare graag willen laten weten dat ze er zijn en dat doormiddel van specifiek bewijslast zij zich zelf kenbaar kunnen maken. Maar net zoals wij hier op aarde, hebben ze in de spirituele wereld een vrije wil, contact kan ik dus niet afdwingen!

Be Like An Angel and Shine!
Danielle Nijhuis

* Let op! Wij zijn geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist. Bezoek daarom altijd een arts of specialist!


Wat zeggen onze klanten

Mijn collega's