home
home back
terug forward
vooruit


Geef deze pagina een ster!
line
Rating 5/5 starstarstarstarstar
vraag-het-kitty 5 van 5 gebaseerd op 4 recensies.
AANTAL TELEFOONTJES BEANTWOORD DOOR ONS TEAM
volg-ons


kitty's-corner

vraag-het-kitty

Vraag het Kitty


De vragen zal ik beantwoorden middels de Russian gypsy cards en/of de bloemenkaarten. Op die manier kan ik een breed gebied meepakken in het beantwoorden van je vraag. Zowel de vraag als mijn antwoord kan je hier lezen.

Heb jij ook een vraag ? Mail deze dan naar kitty@astrotv.nl.


De vraag van Lela

Beste Kitty,

Het is nu al meer dan 2 weken nadat ik ruzie kreeg met de jongen waarmee ik aan het daten was. ik heb paar keer mn excuses geboden ook al was het niet helemaal mn schuld maar dat heb ik voor mijn part gedaan. hij heeft nooit gereageerd en zegt niks meer.komt het nog goed en wil hij nog wel verder of is het nu helemaal klaar?

Beste Lela,
Je bent bezig om voor jezelf op te komen, maar je hoeft jezelf niet weg te cijferen. Je wilt ingangen zoeken om door te gaan maar op dit moment loop je tegen muren...

Lees meer

De vraag van Anoniem

Lieve Kitty,

Mijn leven is niet altijd even rooskleurig geweest. Mijn moeder en zus zijn veel te jong overleden en ik heb een hele heftige beangstigende ervaring meegemaakt die mijn hele leven heeft beïnvloed en dit nog steeds doet. Gaat mijn toekomst snel in het positieve veranderen zodat ik samen met iemand een mooie toekomst op kan bouwen? En tot slot de vraag of ik ooit antwoord krijg waarom mij die heftige ervaring is overkomen en wie me dat heeft aangedaan?

Allereerst trek ik voor jou de zonnebloem...

Lees meer...

De vraag van Petra

Lieve Kitty,

Ik ben benieuwt wat je in de liefde voor mij ziet gebeuren. Komt er ook een relatie aan voor mij en met wat voor man?


Lieve Petra,
Je bent eindelijk voor jezelf aan het opkomen en de juiste richting op aan het varen. Toch voor je gevoel gaat het niet snel genoeg. Alhoewel je wel heel hard hebt moeten knokken nu ben je in rustiger vaarwater gekomen. Je bent nu weer vooruit aan het kijken , maar de slang kronkelt laag en valt snel aan maar dat hoort bij jou tot het...

Lees meer

De vraag van Anoniem

Lieve Kitty,

Ik hoop dat u mij inzicht kunt geven in mijn situatie waar mee ik zit. Ik moest laatst mijn studie tot doktersassistente afbreken omdat ik er achter ben gekomen dat deze studie niet wat voor mij is. Hier had ik veel verdriet van, omdat op school alles goed ging. En ik al in het 2e jaar zat van de drie jarige studie. Mijn stage gingen niet na behoren en ben er toe achter gekomen dat deze opleiding toch niet iets voor mij is. Ik ben hierdoor onzeker geworden of ik mij nieuwe studie zal kunnen afronden....

Lieve Anoniem,
Je mag trots zijn op de keuze die je hebt gemaakt.

Lees meer...

De vraag van Anita

Lieve Kitty,

Vorig jaar heb ik een waanzinnig leuke vrouw leren kennen waarmee ik een relatie aan het opbouwen was. Helaas is er halverwege maart dit jaar iets gebeurt waar ik helemaal niks mee te maken heb gehad en iets wat ik ook nooit op deze manier zal doen.


Zij dacht dat ik er wel iets mee te maken heb gehad en gezien wat er allemaal gestuurd is snap ik dat heel goed ...

Lieve Anita
Het gaat omdraaien, al wordt het wel een lange weg.

Lees meer

De vraag van Marjolein

Lieve Kitty,

Ik heb een vraag. Ik erger me momenteel enorm aan mijn buurman die vaak veel lawaai maakt ( vaak harde muziek).

Ik ben er al een paar keer met hem over begonnen( op een vriendelijke manier) en hij beloofd steeds beterschap ook al snapt hij het niet helemaal dat ik daar last van heb. Zonder dat ik me helemaal op zit ....


Lieve Marjolein
Door je rust te creëren ga je veel voor elkaar krijgen.

Lees meer...

De vraag van Josefien

Lieve Kitty,

Ik heb u al vaker gesproken over jeugdliefde Pim. Hoe ziet u op het moment de ontwikkelingen tussen hem en mij?


Lieve Josefien,

Als ik me invoel op jullie krijg ik met kleine stappen voorwaarts te maken. Er komt meer duidelijkheid naar elkaar toe. Voel wel dat er nu weer een begin is gemaakt, en dat voelt goed. Jullie nemen wel de moeilijkste weg. Jullie zijn wel vlotten aan het bouwen. Al zal het wel met vallen en opstaan gaan en moet het vertrouwen in elkaar weer groeien.

Lees meer

De vraag van Anoniem

Lieve Kitty,

Bijna 10 jaar geleden ben ik begonnen met schilderen en het geeft me nog steeds een uitdaging om een nieuw doek op te zetten. Mijn vraag is waarom en waarom dit op latere leeftijd naar voren is gekomen? Wat mag ik er verder ermee doen?


Lieve Anoniem,

Dat je op latere leeftijd met schilderen bent begonnen heeft te maken met je ontwikkeling. Je hebt er eindelijk de rust voor gevonden, om intuïtief veel op papier te mogen

Lees meer...

De vraag van Anoniem

Lieve Kitty,

Bij deze heb ik een vraag over de liefde en over mijn eventuele hooggevoeligheid. Ten eerste heb ik sinds een flink aantal maanden contact met een jongen.


Ik voel me sterk verbonden met hem, en het is een tijd geleden dat ik me zo verbonden heb gevoeld. deze jongen is wel heel wispelturig,het ene moment is hij heel attent en het andere moment laat hij niks van zich horen.

Lieve Anoniem
Allereerst mag je je twijfel los laten over jezelf.

Lees meer

De vraag van Anita

Lieve Kitty,

Een tijdje geleden heb ik je gesproken nav mijn relatie die plotsklaps beëindigd werd door toedoen van een ander. Jij zei me: er komt weer contact met je ex vriendin.


Vier maanden later was daar inderdaad dat lang verwachte berichtje van haar. Nu hebben we elkaar een paar keer kort gesproken.


Lieve Anita
Het lastigste stuk heb je achter de rug.

Lees meer...

De vraag van Annemiek

Lieve Kitty,

Ik zit een beetje met mij relatie nu misschien kan je me daar even antwoord opgeven.

Er is iets voor gevallen van zijn kant uit en is zo ver uit gesproken en heb hem nog een kans geven nu. Gaat hij die nu benutten of voelt hij zich nu zo schuldig tegen over mij dat hij besluit toch op te geven.

Lieve Annemiek,
Het is voor jullie een goede tijd om te veranderen, en die veranderingen za hij ook zeker willen aanpakken. Het besef is er gekomen, al zal de weg met ups-and-downs.

Lees meer

De vraag van Jetta

Lieve Kitty,

Ik heb een keer een heel bijzonder consult van je gehad die ik niet snel zal vergeten. Je vertelde dat mijn oma en opa bij me waren (mijn opa maakte zich kenbaar door mijn laptop aan en uit te doen) Mijn vraag is of ze nog een boodschap voor me hebben.


Lieve Jetta,

Jouw opa laat zich meteen weer zien, en zijn humor, dat was wat hem ook in het leven op de been hield. Hij had geen gemakkelijk leven.

Lees meer...

De vraag van Anoniem

Lieve Kitty,

Ik heb een vraag over een man waar ik heel veel voor voel. Hij is er in ieder geval nog niet klaar voor. (heel veel privezaken aan z'n hoofd). Je zei dat er wel een doorbraak zal komen tussen ons.


Lieve Anoniem,
Jullie zijn wel kleine stapjes voorwaarts aan het zetten, en juist jij bent degene die ook daarin de kar probeert te trekken, maar dat is ook wat je heel erg moeilijk vindt. Toch ga je hierin wel verbetering merken, en zal je zien dat ook zijn gevoel voor jou langzaamaan aan het groeien

Lees meer

De vraag van Anoniem

Lieve Kitty,

Ik zou graag willen weten wat 2014 mij op liefdesgebied gaat brengen. Alvast bedankt voor het antwoord.

Je hebt een lastige tijd achter de rug. En je hebt nu ook echt behoefte aan een stuk rust. Je hebt de afgelopen periode veel mensen moeten loslaten. En gelukkig sta je weer open voor nieuwe mensen om je heen. Ook zie ik je de ware liefde tegenkomen, maar dat heeft wel wat voeten in de aarde, en gaat wel even met een stukje onzekerheid gepaard. Maar jij bent wel iemand die er voor wilt gaan, en dat ervaar je nu ook bij de ander gelukkig.


Lees meer...

De vraag van Pluijm

Lieve Kitty,

Na een heel moeilijk jaar wil ik hier graag verhuizen en opnieuw beginnen Ligt er een ander huis voor me in combinatie wonen werken? en is dat in groningen?

Gelukkig zit je nu weer in je groei, zowel spiritueel als in je aardse ontwikkeling. Je bent er aan toe om weer nieuwe stappen te zetten, en dat ga je merken. Ik krijg met een verandering van woonomgeving te maken, maar voelt niet zo heel ver uit de buurt waar je nu woont. Je hebt geleerd om je masker af te zetten en laat je nu je ware ik zien, en dat is een lastige weg voor je geweest, maar nu is het tijd

Lees meer

De vraag van Anoniem

Lieve Kitty,

Graag wil ik gebruik maken van de mogelijkheid om een goede raad/advies van jou te mogen ontvangen via de corner. Ik ben momenteel best wel bezorgd over mijn toekomst en ik ben benieuwd of ik nog ooit de oude"" kan worden?

Je hebt een lastige periode achter de rug, maar je gaat je weer als een vis in een water voelen. Je bent heel erg bezig je balans aan het vinden, en dat gaat je wat moeilijker af, maar je komt er wel doorheen. Zie je niet meer terug gaan verhuizen naar je oude woning,

Lees meer...

De vraag van Marijke

Lieve Kitty,

Ik ben zo veel met de dood bezig. Houdt dat in dat ik echt dood ga? Ik wil nog helemaal niet. Ik hoop dat jij mij kunt helpen. Alvast bedankt.

Nee hoor, de dood betekent ook een verleden afsluiten en een nieuw begin maken.

Jij gaat een nieuw begin maken en er komt een nieuwe periode voor je aan. Gelukkig ben iemand die positief

Lees meer

Binnenkort meer...
12