Spreek de beste mediums van Nederland

Astroloog Mona

    • astroloog Mona
    • Boxnummer 
      7626bel 0909-0929
Boxnummer
7626

Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld Vragen over het verleden heden en of toekomst. of Hulp Advies en Coaching.

Wil je nu een gesprek met Mona? Bel dan 0909-0929, optie 1 en toets vervolgens 7626


Astroloog

Medium

Paragnost

Tarotist

Numeroloog

I-Tjing

Reader

Fotolezer

Mijn specialisaties zijn onder andere: leven na een destructieve relatie (narcisme, borderline), uitgebreide horoscoop westers/oosters, ADHD/ADD en ODD Coaching, Counseling bij verslavingen (gokken, drugs, drank, liefde seks etc), HSP ook bij kinderen dus HSP en Strong Willed, rouw en traumaverwerking.

Mijn naam is Mona, alias de ‘love coach’, ik heb ruimschoots ervaring op het gebied van liefde, (destructieve) relaties en de wederopbouw nadat je uit een relatiebreuk komt. Naast mijn heldervoelendheid, maak ik ook gebruik van intuïtieve astrologie en kan desgewenst een uitgebreide horoscoop uitwerken, in begrijpelijke taal, want het is voor mij belangrijk om astrologie van het ‘Abracadabra’ stigma af te helpen.

Ook ben ik gediplomeerd ADHD/ADD én ODD Coach, alsmede Counselor bij de meest uiteenlopende verslavingen, waaronder ook liefde, seks of polygebruik. Uiteraard heb ik ruimschoots ervaring opgedaan in de reguliere hulpverlening, alleen kan ik mezelf niet altijd verenigen met de wetenschap, dat er veelal vanuit een boek gewerkt wordt en te weinig vanuit het hart.

Ik werk dus met liefde, pas hetgeen ik geleerd heb toe, maar bovenal is een flinke dosis ervaringsdeskundigheid voor mij het mooiste stuk gereedschap wat het leven mij heeft meegegeven. Hierdoor ben ik dan ook in staat om goed te levelen met je, ben ik je luisterend oor/oog, klankbord en geef waar nodig, een virtueel duwtje in de rug.

Ik ontvang je graag in mijn ‘spreekkamer’ van AstroTV en kijk uit naar onze kennismaking en/of onze vervolggesprekken.

* Let op! Wij zijn geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist. Bezoek daarom altijd een arts of specialist!

Wat zeggen onze klanten

Mijn collega's