SMS ROB naar 4600

trekking 28 December

SMS JACKY naar 4600

trekking 28 December

SMS FRANS naar 4600

trekking 28 December

SPECIFIEKE SPELVOORWAARDEN SMS&WIN actie TER PROMOTIE VAN Astrotv:

Deze SMS&WIN actie ter promotie van AstroTV is een initiatief van SBS Broadcasting B.V. (SBS), Rietlandpark 333, 1019DW Amsterdam. SBS Broadcasting B.V. handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.

Naast deze specifieke spelvoorwaarden gelden tevens de Algemene Spelvoorwaarden van SBS Broadcasting B.V., te vinden op spelvoorwaarden.

De gehele actieperiode loopt van 8 november tot en met 27 december 2017

Tijdens deze actie maakt de deelnemer kans op een ‘Huiskamer Reading’ van zijn/haar favoriete medium naar keuze.

Een ‘Huiskamer Reading’ is een avond waarop het medium van AstroTV (begeleid door 1 extra persoon) bij de deelnemer thuis een avond diverse readings komt geven aan 1 tot maximaal 8 personen.

Er kan een keuze gemaakt worden uit 1 van de mediums die deelnemen aan deze actie. De deelnemende mediums zijn medium Jacky, medium Frans en medium Rob.

Deelnemen kan door middel van het verzenden van een sms-bericht met daarin de naam JACKY, FRANS of ROB naar het nummer 4600, afhankelijk van de keuze van de deelnemer.

Elke deelnemer die 1 sms-bericht succesvol heeft ingestuurd voor 1 van de mediums naar keuze, maakt kans op de ‘Huiskamer Reading’ van dat specifieke medium. Meerdere keren sms’en voor 1 en hetzelfde medium, verhoogt de kans om te winnen niet. Uiteraard kan men wel voor meerdere mediums tegelijk deelnemen.

In totaal vinden er 3 trekkingen van de winnaar(s) plaats.

Alleen als u een winnaar bent, bellen we u terug om uw gegevens te noteren en een afspraak te maken voor het uitreiken/plaatsvinden van de gewonnen prijs.

De trekking van de winnaar(s) zal als volgt plaatsvinden:

Trekking prijs 1, huiskamer reading medium Rob: donderdag 28 december 2017

Trekking prijs 2, huiskamer reading medium Frans: donderdag 28 december 2017

Trekking prijs 3, huiskamer reading medium Jacky: donderdag 28 december 2017

De deelname kosten die aan het Spel verbonden zijn, bedragen € 0,45.

Deelname onder de 18 jaar is niet toegestaan.

Deelname is alleen mogelijk voor personen woonachtig in Nederland en de ‘Huiskamer Reading’ zal ook uitsluitend gegeven worden op een adres in Nederland.

Iedere deelnemer garandeert dat door hem/haar in het kader van de actie op enig moment verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

SBS en/of de sponsor, dan wel de door hen ingeschakelde hulppersonen en/of derden, zijn niet aansprakelijk voor enige uitgaven of kosten die een winnaar eventueel dient te maken in verband met de aanvaarding en het gebruik van een prijs.

Wilt u zich afmelden voor de AstroTV sms retourberichten of e-mail, stuur dan een e-mail naar helpdesk@astrotv.nl

SBS beschikt over een klachtenprocedure. Klachten kunnen worden ingediend via winnaar@sbs.nl.

Terug naar AstroTV.nl