home
home back
terug forward
vooruitEen Numeroloog kan jou voorzien van hulp en advies in verschillende heden en toekomst situaties. Middels een geboortedatum of andere soorten van samenhangende getallen kan een Numeroloog advies geven op verschillende vlakken, ook de toekomst. Door kennis van de getallensymboliek die een zij/hij bezit, kunnen zij jou voorzien van o.a. toekomst informatie welke een oplossing of antwoord kan geven op jouw vragen.
uw_numeroloog_team
visitekaartje-up visitekaartje-up
Numeroloog Omata
Numeroloog
bezet
Numeroloog Marian
Numeroloog
bezet
Numeroloog Danielle van der Mars
Numeroloog
bezet

Relatie Getal


Dit zijn de getallen van beide geboortedatums bij elkaar opgeteld.

Bijvoorbeeld: Jan is geboren op 23-05-1987 en Nel op 16-06-1990.

Jan: 2+3+5+1+9+8+7=35 - 3+5= 8 Nel: 1+6+6+1+9+9=32 - 3+2= 5 8+5= 13 - 1+3 =4
Het relatie getal van Jan en Nel is dus 4.

Iets te moeilijk of heb je niet veel tijd?
Je kan altijd een numeroloog bellen die deze berekeningen voor jou kan maken.


Let op! De uitkomst 11, 22 of 33 is van een hogere trillingsfrequentie. Kijk en vergelijk waar je verschillen en/of levenslessen ziet in verhouding tot de herleide getallen 2, 4 en 6.

1 Positief: Jullie zijn krachtige persoonlijkheden die doorzetten ook als het even tegen zit. Eerlijk en recht door zee. 'What you see is what you get!' is jullie motto! Valkuil: doordat jullie allebei 'de baas' willen zijn kunnen er veel botsingen zijn. Vraag: "wil je je geluk of je gelijk!"

2 Positief: hier is sprake van een harmonieuze relatie. Gezelligheid en lekker veel knuffelen. Een relatie waar emotie een grote rol in speelt. Het gaat om de balans tussen geven en nemen. Valkuil: ja knikken, jezelf wegcijferen, elkaar manipuleren en gemakkelijk in de slachtofferrol schieten.

3 Positief: Een relatie met diepgang en een sterke aantrekkingskracht naar elkaar. Deze relatie kan zeer intens zijn, romantisch en hartstochtelijk. Valkuil: het is de bedoeling dat jullie leren de minder leuke kantjes van jezelf en de ander te accepteren, anders kan het van korte duur zijn. Aantrekken en afstoten, pieken en dalen. Kortom een temperament en passievolle relatie! Er kan sprake zijn van bindings/verlatingsangst of van jaloezie.

4 Positief: Dit is een stabiele betrouwbare relatie. Jullie nemen elkaar serieus en zijn eerlijk en oprecht naar elkaar. Je weet wat je aan elkaar hebt. Valkuil: weinig variatie en uitdaging, waardoor er een sleur kan ontstaan. Als je van rust en regelmaar houdt is het goed, maar als je af en toe ook eens even wil 'knallen' mist deze relatie de pit.

5 Positief: Jullie zijn altijd in voor een geintje en hebben veel plezier met elkaar. Verrassend, veelzijdig, vrij en ongedwongen zijn een aantal kernwoorden voor deze relatie. Bij jullie is het altijd feest. Valkuil: soms mag het wel iets serieuzer. Vaak zijn deze relaties niet echt stabiel. Je verveelt elkaar al snel. Toch maar weer op zoek naar iets nieuws?

6 Positief: Een relatie waar verantwoordelijkheid en trouw in een hoog vaandel staat. Het gaat bij jullie om veiligheid en saamhorigheid. In deze relatie ben je lang niet altijd met zijn tweetjes. Het sociale leven is er erg belangrijk voor jullie. Toch zijn jullie ook huiselijke types en genieten er van af en toe even met zijn tweetjes met een zak chips voor de buis te hangen. Valkuil: aan elkaar twijfelen, op elkaar projecteren, veel over anderen praten, klagen en beren op de weg zien.

7 Positief: Voor jullie relatie is het belangrijk dat er voldoende gesprekstof is over serieuze onderwerpen. Dit kan op spiritueel gebied zijn maar ook op het gebied van de wetenschap of over gezamenlijke hobby's gaan. Jullie zijn intelligent, hulpvaardig, hebben oog voor cultuur en een brede interesse. Ook vinden jullie het belangrijk op de hoogte te zijn van (sociaal) maatschappelijke kwesties. Valkuil: jullie hebben weinig behoefte aan veel mensen om je heen. 'het groepsgevoel', daar hebben jullie niet zo veel mee. Een andere valkuil kan zijn dat jullie moeilijk uitdrukking weten te geven aan gevoelens en emoties Jullie zijn op dat gebied dan ook vrij gesloten. Het kan ook zijn dat dit voor 1 van jullie tweeën geldt.

8 Positief: een van jullie of beiden zijn bezig met het verwerven van een goede sociaal maatschappelijke positie en dat maakt dat jullie geliefd zijn bij anderen en respect hebben voor elkaar. Status is belangrijk voor jullie en jullie vinden het helemaal niet erg dat anderen tegen jullie opkijken. Jullie hebben veel vrienden en zijn trots op wat je allemaal hebt bereikt. Valkuil: de relatie kan 'verkoelen' omdat jullie erg carrière gericht zijn zodat er te weinig tijd voor elkaar overblijft. Door je te veel te richten op materiële zaken, wordt er voorbij gegaan aan de simpele genoegens van het leven.

9 Positief: Dit is vaak een relatie voor het leven. Jullie voelen elkaar haarfijn aan. Een half woord is al genoeg. Jullie zijn een rustig en warm stel. Liefst altijd samen staan jullie klaar voor je naasten. Niets is te veel, je kan altijd bij jullie aankloppen voor hulp en raad. Valkuil: jullie zijn conflictgevoelig en kunnen elkaar op de lange tenen gaan staan. Een beetje koppig en weinig doortastend kan er voor zorgen dat jullie lang blijven mokken.

11 Positief: Dit is een spirituele relatie. Een relatie waarbij je elkaar spiegelt en de 'schaduw' bij elkaar naar boven haalt. Innerlijke groei is in deze relatie belangrijk. Vaak tweelingziel relaties met een sterke innige band. Kan zeer intens zijn. Valkuil: soms is het moeilijk. Door jullie hooggevoeligheid is het vaak te heftig, te dichtbij of er kan sprake zijn van een driehoeksrelatie. In dat geval is het thema onvoorwaardelijke liefde.

22 Positief: In deze relatie vullen jullie elkaar perfect aan. Deze relatie dient een hoger doel, bestaat niet alleen voor jullie zelf, maar is er ook ten bate van anderen. Het is de bedoeling samen te werken aan grote projecten bijvoorbeeld in de politiek. Of bijvoorbeeld een spiritueel centrum te starten. Negatief: waar jullie voor op moeten passen is niet te zwichten voor de 'schaduw' of in de verleiding te komen om niet helemaal integer te handelen. Vooral als er veel geld in het spel is kan de verleiding groot zijn. Weet dan dat wanneer je daar aan toegeeft het uiteindelijk tot niets zal leiden.

33 Positief: Dit is een diepe spirituele relatie waarbij sprake is van onvoorwaardelijke liefde. Het gaat op een hoger niveau om spirituele groei om met anderen te delen. Jullie zijn ongemerkt een lichtend voorbeeld voor de wereld om je hen met een voelbare positieve energie. Negatief: soms kunnen jullie het gevoel hebben niet van deze planeet te zijn.

sluiten

Om in contact te komen met
spiritueel specialist kunt u bellen met

0909-0939
Toets vervolgens de 1
en het boxnummer : 0000

Loading the player...