Spreek de beste mediums van Nederland

Medium Karin Uiling

   • Verleden en Heden
   • Coaching
   • Contact met overleden
  • medium Karin Uiling
  • Boxnummer 
   7609



bel 0909-0929
Boxnummer
7609

Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld Contact met overledenen. of Hulp Advies en Coaching. of Wil je een healing ontvangen.

Wil je nu een gesprek met Karin Uiling? Bel dan 0909-0929, optie 1 en toets vervolgens 7609


Astroloog

Medium

Paragnost

Tarotist

Numeroloog

I-Tjing

Reader

Fotolezer

Mijn naam is Karin Uiling, Trance medium, Healer, Intuitief Coach, Systemisch werker, gecertificeerd NLP Coach. Voor Zakelijk en privé.
Al in mijn vroege jeugd speelde ik met overleden kinderen op een hele oude spirituele plek waar wij woonden en oude kerk op een leylijn. In die tijd begin jaren ‘60 was er nog weinig bekend over contact met overledenen.
Ik kan vragen beantwoorden over situaties op het werk, familie, jouw spirituele pad, nabije toekomst en handvatten aanreiken. Of algemeen consult. Kaart leggen tijdens het consult.

Je verhaal kwijt samen met mij als ervaringsdeskundige met bijna dood ervaringen en Traumatisch hersenletsel. Als het jezelf of iemand in je omgeving het is overkomen.Iedereen heeft wel eens steun nodig en ik ben dankbaar, dat ik mensen op deze manier soms door een moeilijke tijd kan helpen. 

“En als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg!”
Healing op afstand is ook mogelijk.
Contact met overledenen is een specialisatie van mij. Doormiddel van bewijzen over de overledene zal hij/zij zich kenbaar maken. Ik kan een contact niet afdwingen, zij hebben een vrije wil, net zoals wij hier op aarde.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in systemisch werk, familie/organisatie opstellingen. Wat houdt dat in?

Hoe vaak loop jij aan tegen je eigen beperkingen, en steeds terugkerende levensvragen? Weet je wat je wilt, maar lijkt het of ‘iets’ je in de weg staat? Heb je chronische gezondheidsklachten of angsten? Loop je (alweer) vast in werk of relaties? Of vind je maar niet de rust die je zoekt, ondanks jarenlange coaching…?

Deelnemen aan een familieopstelling kan onverwachte inzichten geven in hardnekkige problemen. Onze familie van herkomst is van grote invloed op ons leven. Hóe groot die invloed onbewust is, weten wij vaak niet.
Soms ligt de wortel van een probleem niet bij jezelf, maar bij gebeurtenissen in gezin of familie. Misschien is het probleem al generaties geleden ontstaan, en steeds overgedragen. Je draagt onbewust de last van een (ver) familielid. Je liefdevol losmaken van verborgen, belemmerende invloeden in de familie, dat is waar het bij familieopstellingen om draait.
Er wordt gewerkt met een vraag of thema waar je graag aan wilt werken.

Dan kies je representanten:

Wat doet een representant
De meeste opstellingen draaien rondom het gezin van herkomst. 
Moeder of vader, of zus, of broer, of opa of oma: je kunt bij een opstelling uitgenodigd worden om te fungeren als representant voor iemand uit een voor jou onbekende familie. Je staat dan voor die persoon. De opstelling-aanvrager zal jou en andere “familieleden” een plaats in de ruimte geven. Soms representeer je geen persoon maar een helpende kracht, een geheim of iets onbekends.

Zelf heb ik alle genoemde “vrouwenrollen” al vaak meegemaakt. Je kunt bijvoorbeeld ook worden opgesteld als “ziekte”, als “beschermengel”, als “creativiteit” en als “voorouders” vele andere mogelijkheden
Uitgenodigd? Als je door de opstelling-aanvrager wordt uitgenodigd om representant te zijn, dan sta je op het punt een unieke ervaring op te doen. Het is een kans die je veel kan geven! Echter, je mag altijd weigeren indien jouw gevoel je dat ingeeft. Als representant ervaar je ook deze mooie methode en met een paard erbij is het naar mijn idee veel krachtiger om te ervaren.

Wat doe je als representant?

Als je representant bent, blijf je staan waar je geplaatst bent.
Je wordt je bewust van wat je in je lichaam voelt.
Wanneer een begeleider je vraagt “Hoe is het met jou?” dan mag je spreken en vertellen wat in jou gebeurt.

Wat ervaar je op die plek waar je bent geplaatst?
Sta je stevig met beide benen op de grond? Of wankel je?
Voel je, je betrokken bij de andere representanten of voel je dat je erbuiten staat, dat je er niet bij hoort?

Is er één plek of persoon waar je, je ogen niet vanaf kunt houden?
Staar je voortdurend naar een plek waar niets of niemand te zien is?
Op uitnodiging van de begeleider mag je zelf een andere plaats en houding zoeken en innemen.

Je kunt ook zelf aangeven dat je een andere plaats en houding wenst...
Je ervaart de energie van de personen in het familiesysteem of helpende kracht of iets anders waar voor je bent opgesteld.

Ik hoor vaak, jij bent precies als mijn moeder of dat zeg ik ook altijd. Het is een hele bijzondere beleving en ook als representant werkt het vaak ook voor jou, omdat het thema ook bij jou zelf kan spelen. Het mooie van systemisch werk is, dat alles in alles in liefde gebeurt. Wat is er mooier dat jij zelf iets kan doen en dingen zichtbaar kan maken en kan helen en het los kan laten.

Ik kom al meer dan 15 jaar bij het Arthur Findlay College in Engeland. Een medium is namelijk nooit uitgeleerd!

 ‘ Let op, ik help je graag maar ik ben geen vervanging voor de huisarts of specialist’.

Wat zeggen onze klanten

Mijn collega's