Spreek de beste mediums van Nederland

Medium Gerdien
bel 0909-0929
Boxnummer
7602

Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld Vragen over het verleden heden en of toekomst. of Hulp Advies en Coaching.

Wil je nu een gesprek met Gerdien? Bel dan 0909-0929, optie 1 en toets vervolgens 7602


Astroloog

Medium

Paragnost

Tarotist

Numeroloog

I-Tjing

Reader

Fotolezer

Hoi, mijn naam is Gerdien. Bij mij kan je terecht met bijna alles. Er is geen onderwerp wat niet besproken kan worden. Vanuit de andere wereld hebben ze jouw vraag en jouw probleem namelijk al lang gehoord, het is slechts een kwestie van kijken hoe ik jou mag helpen.

Ik leg de kaarten van Aimee en eventueel de engelenkaarten. Verleden, heden, toekomst kan ik voor je leggen, of misschien een jaarlegging. Ik begrijp dat je soms vol met vragen zit maar juist ook als je met een open mind belt kunnen er nog wel eens hele mooie en verrassende dingen naar voren komen.

Naast mijn werk met de kaarten werk ik graag voor hoog sensitieve kinderen. Zo klein als ze zijn en zo kwetsbaar, ik help jou als ouder(s) daar graag bij.

Let op, ik ben geen vervanging voor huisarts en/of specialist dus ik zal je met medische vragen en/of problemen dan ook altijd doorsturen naar een huisarts en/of specialist!

Wat zeggen onze klanten

Mijn collega's