home
home back
terug forward
vooruit
_Call Counter
AANTAL TELEFOONTJES BEANTWOORD DOOR ONS TEAM
Horoscoop, twitter,facebook

Wat is een horoscoop?

Een horoscoop is een diagnose van de stand van de planeten, maan en zon op een specifiek plaats en moment.

lees meer....

Horoscoop

Sinds jaar en dag verzorgen onze specialisten horoscopen. Een horoscoop kent meerdere vormen, zo heb je horoscopen die speciaal focussen op periode's of thema's. Wij bieden deze horoscopen gratis aan. Voor een persoonlijke geboorte of carrièrehoroscoop, de algemene daghoroscoop, weekhoroscoop, de i-tjing weekhoroscoop en maandhoroscoop, Nieuw is de TarotHoroscoop. Je kan je natuurlijk ook eens een consult aan gaan met een van onze Astrologen. Maak eerst een keuze uit wat voor soort horoscoop je wilt lezen.

Hoe werkt een horoscoop?

Men kan een horoscoop laten maken aan de hand van geboorte datum, plaats en tijdstip. Een astroloog kan dan zien wat je .....

lees meer....

1_300x100De verschillende horoscopen van AstroTV worden opgemaakt door onze Astrologen, waaronder bijvoorbeeld Annette Kok. In deze horoscopen worden prognoses en trends aangegeven, per dag, per week of per maand. De gratis horoscopen op AstroTV zijn algemene horoscopen, gericht op de sterrenbeelden. Gezien het aantal positieve reacties waarbij herkenning en bevestiging wordt gegeven is het heel bijzonder dat de
Horoscoop Movie
horoscopen zo treffend opgemaakt worden. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een uitgebreide horoscoop. Bijvoorbeeld een jaarhoroscoop voor 2013, of jouw geboortehoroscoop. Dit zijn een soort blauwdrukken van jouw geboortedatum en sterrenbeeld waarbij je o.a. kan ontdekken waarom je bijvoorbeeld bepaalde partners aantrekt, waar jouw talenten liggen en wat jouw valkuilen of levenslessen zijn.

Geef deze pagina een ster!
Rating 4/5 starstarstarstarstar
horoscoop 4 van 5 gebaseerd op 804 recensies.
footer-call2action
Testimonial over "Alom" :
Het is net of ik Alom al jaren ken! Wat een vrolijke, vriendelijke en vooral professionele man! Hij weet alles duidelijk en herkenbaar over te brengen, ik hoefde zelf bijna geen vragen te stellen, alsof hij zelf al aanvoelde wat ik wilde weten. Via hoorde ik dat hij zo goed is, en ik kan dat alleen maar beamen.
Alom
Bel nu voor live advies met onze astrologen 0909-0939
Voor meer informatie over ons AstroTeam : Astrologen